Beykoz Yangın / Beykoz Paşabahçe'de yangın hareketliliği / Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı.

Beykoz Yangın / Beykoz Paşabahçe'de yangın hareketliliği / Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı.. Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı. Beykoz' da yangın.3 ocak 2016 pazar. Beykoz yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz'da ahşap binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Zaten yangın kontrol altına alındı.

Yangın, diriliş ertuğrul dizisinin çekildiği yerde, dizi çekimi için kullanılan çadırlarda meydana geldi. Beykoz'da i̇ett otobüsünün alev alev yandığı anlar. Beykoz belediye başkanı yücel çelikbilek, yaptığı açıklamada, beykoz'daki itfaiye beykoz'da 3 istasyondaki araçlar bu yangını söndürmeye muktedirler. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. Kavacık'ta üniversitede çıkan yangın söndürüldü.

Beykoz'da korkutan yangın!
Beykoz'da korkutan yangın! from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Beykoz gümüşsuyu mahallesi gezgin sokak üzeri bila sayılı 2 katlı binada kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimizin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Beykoz' da yangın.3 ocak 2016 pazar. Beykoz yangın haberleri, son dakika beykoz yangın haberi ve gelişmeleri için bizi takip edebilirsiniz. Beykoz anadolu kavağı'nda ormanlık alanda yangın çıktı. Beykoz kaymakamından seyahat izin belgesi için uyarı. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. Kundura fabrikasındaki yangın nedeniyle çıkan dumanlar boğaz'ın her noktasından görüldü.

İstanbul üniversitesi i̇stanbul tıp fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı.

Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Beykoz'da yangın alarmı i̇stanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Kundura fabrikasındaki yangın nedeniyle çıkan dumanlar boğaz'ın her noktasından görüldü. İstanbul üniversitesi i̇stanbul tıp fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Beykoz yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Beykoz anadolu hisarı'nda ormanlık alanda saat 16:30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın söndürme helikopteri çalışmalara havadan katıldı. Zaten yangın kontrol altına alındı. Beykozlu futbolcu caner erkin aşkını çatıya yazdırdı. Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul beykoz'da bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Beykoz elmalı barajı bölgesinde akşam saatlerinde ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İstanbul beykoz'a bağlı yalıköy'deki eski kundura fabrikası alev alev yandı. Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı.

İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Dumanlar bir çok ilçeden görülüyor.canlı yayına telefonla. Beykoz, anadolu kavağı'nda ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı. Beykoz belediye başkanı yücel çelikbilek, yaptığı açıklamada, beykoz'daki itfaiye beykoz'da 3 istasyondaki araçlar bu yangını söndürmeye muktedirler.

Beykoz Kavacık'ta bir üniversitede çıkan yangın itfaiye ...
Beykoz Kavacık'ta bir üniversitede çıkan yangın itfaiye ... from foto.haberler.com
Zaten yangın kontrol altına alındı. Çubuklu mahallesi boğaziçi caddesi üzerindeki 7 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan kazan dairesinde. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren. İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Beykoz'da i̇ett otobüsünün alev alev yandığı anlar. Beykoz\'da ormanlık alanda çıkan yangın, yerden ve havadan müdahale ile kontrol altına alındı. Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı. Yangının diriliş ertuğrul dizisinin setinde çıktığı belirtildi.

Beykoz yalıköy'de bulunan dizi ve film stüdyosu olarak da kullanılan eski kundura fabrikasında yangın çıktı.

Zaten yangın kontrol altına alındı. Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Beykoz elmalı barajı bölgesinde akşam saatlerinde ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Beykoz belediye başkanı yücel çelikbilek, film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasındaki yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Beykoz, anadolu kavağı'nda ormanlık alanda yangın çıktı. Çubuklu mahallesi boğaziçi caddesi üzerindeki 7 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan kazan dairesinde. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. 29 haziran 2018 cuma 15:26. Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Beykoz yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla trafik normal akışına döndü. İstanbul beykoz'da bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. İstanbul beykoz'a bağlı yalıköy'deki eski kundura fabrikası alev alev yandı. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren. Beykoz'da bir iş merkezinin kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Beykoz'da tarihi kundura fabrikasında yangın çıktı.

Beykoz'da yangın! Villadan alevler yükseldi
Beykoz'da yangın! Villadan alevler yükseldi from www.beykozgundem.com
Dumanlar bir çok ilçeden görülüyor.canlı yayına telefonla. Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü. Yangın tamamen kontrol altına alındı. Beykoz çubuklu'da 7 katlı iş merkezinin bodrum katında kazan dairesindeki çalışma sırasında yangın çıktı. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren. Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı. Kavacık'ta üniversitede çıkan yangın söndürüldü. Beykoz anadolu kavağı'nda ormanlık alanda yangın çıktı.

Kavacık'ta üniversitede çıkan yangın söndürüldü.

Beykoz yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı. Çubuklu mahallesi boğaziçi caddesi üzerindeki 7 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan kazan dairesinde. Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü. Yangının diriliş ertuğrul dizisinin setinde çıktığı belirtildi. Beykoz'da cuma namazı kılınacak yerler belirlendi. Yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla trafik normal akışına döndü. Beykoz kaymakamından seyahat izin belgesi için uyarı. Beykoz yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Kavacık'ta üniversitede çıkan yangın söndürüldü. Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Istanbul beykoz yangın i̇stanbul beykoz çavuşbaşı'nda çıkan orman yangınında 5 hektar alan kül oldu.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code